موارد مهم برای مهاجرت به کانادا از طریق کار

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

در مورد مهاجرت به کانادا از طریق کار باید به موارد زیر اشاره نمود : در صورتی که حرفه و کار شما زیر مجموعه مشاغلی باشد که نیاز به تأییدیه اداره منابع انسانی و توسعه کانادا جهت اخذ مجوز نداشته باشد و همچنین دارای شرایطی باشید که بتوانید بدون ویزا وارد کانادا شوید، می توانید در هنگام ورود به کانادا نیز برای اخذ مجوز اقدام کنید. در صورت فعالیت تمام وقت و پرداخت مالیات به دولت کانادا، پس از یک سال می توانید جهت اخذ اقامت دائم این کشور اقدام و متعاقب آن (حدود سه سال) پاسپورت این کشور را دریافت کنید و در نتیجه به عنوان شهروند کانادا در این کشور سکونت کنید. افرادی که با ویزای بازدید تجاری و به عنوان بیزینس ویزیتور (business visitor) وارد خاک کانادا می شوند تحت شرایطی نیاز به اخذ این مجوز ندارند. فرزندان اشخاصی که موفق به اخذ مجوز کار در کانادا شده اند، می توانند تا پایان دوره دبیرستان از آموزش رایگان در مدارس کانادا بهره مند شوند. فارغ التحصیلان دانشگاه های معتبر کانادا ظرف سه ماه پس از دریافت مدرک خود می توانند درخواست مجوز کار از دولت کانادا را نمایند.
ãäÈÚ

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

عکس آقای خامنه ای

آخرین جستجو ها